مردی که تعطیلی نداشت
خاطراتی از طلبه خستگی ناپذیر و اندیشمند مجاهد دکتر محمدحسین فرج نژاد
ناشر: شهید کاظمی
نویسنده: محسن مومنی
صفحات کتاب : 200
دیویی : 920/055
شابک : 978-622-285-085-2
سال نشر : 1400
توجه: این کتاب فقط در نرم افزار کتابخوان سوره مهر (نسخه اندروید) قابل استفاده است.
دانلود اپلیکیشن کتابخوان سوره مهر

معرفی کتاب مردی که تعطیلی نداشت
معرفی کتاب مردی که تعطیلی نداشت
کتاب مردی که تعطیلی نداشت نوشته محسن مومنی است که توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شده است. دکتر محمدحسین فرج نژاد طلبه مجاهد و اندیشمند خستگی ناپذیر در شب عید قربان 29 تیر 1400 به همراه خانواده اش آسمانی شد. عشق به سربازی امام زمان او را بر آن داشت تا در سنین نوجوانی، مدرسه تیزهوشان یزد را رها کرده و عازم حوزه علمیه قم شود. از همان روزهای اول علاوه بر دروس حوزه، دشمن شناسی و رسانه را نیز با جدیت پیگیری می کرد. برگزاری دوره های متعدد و اردوهای دانش آموزی، طلبگی و دانشجویی را از همان سال های اول طلبگی آغاز کرد. خودش اهل قلم بود و اصرار داشت که شاگردانش نیز دست به قلم شوند. فعالیت های خود را محدود در قم یا یزد نکرده بود، از سیستان و بلوچستان گرفته تا سوریه و یمن، به فکر محرومین و مستضعفان و جهان اسلام بود.
ساعت ها مطالعه و تدریس در زمینه یهودیت، صهیونیسم و رسانه شامه اش را قوی کرده بود. تکیه کلامش به رفقا این بود: «بچه ها بجنبید! وقت کمه. خیلی کار داریم»
روز و شب نمی شناخت. شبانه روز کار میکرد. برای شاگردانش خیلی وقت میگذاشت. خلاصه که فرمانده خط مقدم بود.
گزیده کتاب مردی که تعطیلی نداشت
شما همگی به آقا مرتضی آوینی ارادت دارید، شهید آوینی هنرش در چه بود؟ در اینکه تحلیلگر سینما بود؟ نه! هنر شهید آوینی این بود که سینما را از منظر یک عقبه فکری و معرفتی می دید.
به نظرم استاد فرج نژاد، راه شهید آوینی را خیلی عمیق تر، قوی تر و دقیق تر حتی از خود شهید آوینی ادامه داد. البته شهید آوینی هم سن زیادی نداشت، شهید آوینی هم در حال شدن بود، نسبت به سنش یک حکیم بود. مرحوم استاد فرج نژاد هم این راه را ادامه داد البته با دغدغه های دین شناختی، فلسفی و فقهی.
فهرست
به جای مقدمه ● حکایت آن پژوهشگر پرشور و خوش مشرب و ساده زیست ● تفاوتی از جنس حکمت ● به بهانۀ پرکشیدنِ مظلومانۀ برادرم محمدحسین فرج نژاد ● رفاقت به سبک حسین ● صبح جمعه، فیضیه ● اصرار بر زیارت عاشورا ● از بچگی پروفسور بود! ● ظاهری ساده، اما باطنی عمیق ● حسین آقای ما ● فصل جدید زندگی ام ● آغاز شکفتنم ... ● همان طلبه انرژی زا ● انقلاب درونی مجید ● از وبلاگ نویسی تا نقد فیلم ● فلافل، مباحثه و نویسندگی ● مرد بی قرار روزگار ما ● یزد، اولین سنگر مبارزه ● مبارزۀ علمی و عملی با صهیونیسم ● در مکتب حسین ● فرمانده خط آتش ● فاتح قلب نوجوانان ● تلنگر استاد ● فقط گاز بده! ● مبدع اردوهای علمی تشکیلاتی ● از قبیلۀ هابیل ... ● تفسیر قرآن با طعم دشمن شناسی ● یهودپژوه و صهیون ستیز ● حالا چرا دشمن شناسی؟ ● ذهن عوام زده ما ● سنگری از کتاب ● وحدت طلبه و دانشجو ● سیاست مدار انقلابی ● عاشق مصباحِ دوستان ● طلبۀ مکتبی ● تشنۀ کار و تلاش ● مبارزۀ علمی با دشمن ● دغدغه مند جهان اسلام ● کرسی آمریکاشناسی ● بغض انقلابی ● فراتر از ایران ● مبارزۀ بی امان با استکبار ● نخبۀ نخبه پرور ● جهادی و کف میدان ● سفر به سیستان ● با یک نگاه عاشقش شدم ● از جنس مردم ● حسین نرفته، تازه اومده ● سینمای انقلاب اسلامی ● حسینِ باصفای ما ● خستگی را خسته کرده بود ● دل سوز سیستان ● مبارزه با تحجر و دگم اندیشی ● وظیفه شناس و بی تکلف ● ایستاده در محراب ● واقعاً مربی بود ● پول نمی خواد، عقل می خواد! ● ایستگاه خیبر ● مقابله با برائتی ها ● دلش با اردو بود ● دل سوز و دست گیر ● مرد شو! ● خانوادگی، پای کار اسلام ● تماس تلفنی یک ساعته! ● در کوچه پس کوچه های پایین شهر ● نیمۀ شعبان، در کنار حسین ● دستگاه آدم سازی ● مجاهدت برای رفع محرومیت ● با دایی حسین. . . ● حسین فلاح زاده ● خدیجه، خدیجه بود! ● نمی دانم از کجا بگویم ● در رثای حسین ● آغازی دگر باید تو را ● کلام آخر ● ضمائم
برچسب ها
کتابرسانکتاب الکترونیکی
22,500 تومان
حجم : 2.0 مگا بایت
تعداد صفحات نسخه دیجیتال : 209
موضوعات
محصولات مشابه
بیشتر
گمشده مجنون
90,000 تومان
این آمدن نبود
35,000 تومان
پرواز پای دماوند
25,000 تومان
مسیر رستگاری
45,000 تومان
انقلاب و دیپلماسی در خاطرات سید محمد صدر
29,250 تومان
پهلوان اکبر
12,500 تومان
منتصر
22,750 تومان
شمرون کناردون
20,000 تومان
اقبال گلی که در جهنم روئید
11,050 تومان
خدا می خواست زنده بمانی
12,000 تومان
نجوای رود
10,000 تومان
شال سبز
8,450 تومان