بازنویسی فیلم نامه
ناشر: سوره مهر
نویسنده: لیندا سیگر
مترجم: عباس اکبری
صفحات کتاب : 64
کنگره : PN1996/س9چ8 1383
دیویی : 808/06679143
کتابشناسی ملی : م82-18063
سال نشر : 1383
توجه: این کتاب فقط در نرم افزار کتابخوان سوره مهر (نسخه اندروید) قابل استفاده است.
دانلود اپلیکیشن کتابخوان سوره مهر

معرفی کتاب بازنویسی فیلم نامه
معرفی کتاب بازنویسی فیلم نامه
کتاب بازنویسی فیلم نامه اثر لیندا سیگر توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده است. دکتر لیندا سیگر مولف کتاب های مختلف فیلمنامه نویسی است او پس از فارغ التحصیلی در رشته ادبیات نمایشی در 1981 مشاوره فیلمنامه نویسی را تعریف کرد و از آن تاریخ به فیلمنامه های سینمایی از جمله فیلمنامه شاهد برنده جایزه اسکار و سریال های تلویزیونی مثل سریال ریش ها مشاوره داد.
کتاب باز نویسی فیلمنامه اولین کتاب وی در رشته فیلمنامه نویسی است که در 1988 چاپ شد و تاکنون بارها به چاپ مجدد رسیده است. در مقدمه کتاب می نویسد تاکید این کتاب به بازنویسی است چرا که اگر چیزی بنویسید آن را باز نویسی خواهید کرد خصلت نویسندگی همین است.
اگر نویسنده ای نباشید که برای خودش می نویسد و در سبد کاغذ باطله میریزد چندین بار خود را در حال بازنویسی خواهد یافت. بار اول باز نویسی می کنید تا نسخه اول فیلمنامه را درست کنید بعد دوستان شما یکی دو پیشنهاد می دهند و شما باز نویسی می کنید تا فیلمنامه کمی بهتر شود بعد تهیه کننده بعد کارگردان و ...
گزیده کتاب بازنویسی فیلم نامه
خلاصه داستان
بعضی ها از خلاصه داستان شروع می کنند که در اصل روایت یا چکیده داستان شماست. مثل داستانی کوتاه مختصر - و حدود هشت تا پانزده صفحه - است و شروع، میان و پایان را بیان می کند. اگر داستان نسبتا شسته رفته به سراغتان بیاید، خلاصه داستان فرصتی طلایی برای نوشتن روایت با نظمی منطقی است.
با توجه به خط روایی، متوجه می شوید که داستان مفهوم است، به تدریج پیشرفت می کند و جهت و حرکت دارد یا نه؟ اگر حادثه ای ظاهرا ربطی به حادثه دیگر ندارد، این احتمال هست که به «این حادثه ربطی به داستان من ندارد » برسید.
اگر داستان شما در گِل بماند، دقیقا متوجه می شوید که ماجرا کجا به انحراف می رود. اگر نقطه اوج روشن و واضح باشد، امکان دارد که داستان درست ساخته نمی شود یا جهت رو به اوج خود را از دست داده است.
فهرست
پیشگفتار ویرایش دوم ● مقدمه ● بخش اول: ساختار داستان ● فصل اول: جمع آوری ایده ها ● فصل دوم: چرا به ساختار سه پرده ای نیازمندید و با آن چه باید کرد؟ ● فصل سوم: کارکرد طرح فرعی ● فصل چهارم: چگونه حرکت پرده دوم را تداوم بخشیم؟ ● فصل پنجم: خلق صحنه فصل ششم ● خلق فیلمنامه منسجم ● بخش دوم: پرورش فکر ● فصل هفتم: تجاری کردن فیلمنامه ● فصل هشتم: خلق اسطوره ● بخش سوم: شخصیت پردازی ● فصل نهم: از انگیزه تا هدف: پیدا کردن ستون فقرات شخصیت ● فصل دهم: پیدا کردن کشمکش ● فصل یازدهم: خلق شخصیت های چند بُعدی ● فصل دوازدهم: کارکردهای شخصیت ● بخش چهارم: بررسی ویژه ● فصل سیزدهم: در راه ربودن جایزه اسکار ● بررسی ویژه بازنویسی فیلمنامه شاهد ● مؤخره ● نمایه
برچسب ها
کتاب الکترونیکی (EPUB)
40,000 تومان
حجم : 288.8 کیلو بایت
تعداد صفحات نسخه دیجیتال : 304
موضوعات
- کتاب / هنر / تئاتر و سینما
محصولات مشابه
بیشتر
فرهنگ کامل سینما
6,500 تومان
کتاب جامع انیمیشن
53,100 تومان
تئاتر و نشانه ها
5,850 تومان
رسانه، نژاد و بازنمایی
32,500 تومان
روانشناسی شهرت
19,500 تومان
میرعزا کاشانی
26,000 تومان
عبور از سینمای سانسور
20,000 تومان
تئاتر خلاق
6,500 تومان
تئاتر، آموزش و ایجاد معانی
30,000 تومان
سلوک روحی بازیگر
11,700 تومان
درس های بازیگری
16,900 تومان